14. 5. 2016.

Predlozi za letnji manikir / Sneak a peek:summer collection

Please scroll down for English version.


Kolekcija za leto 2016.

SRB:
Premda se leto pored ovakve jeseni napolju čini neverovatno dalekim, ono je tu skoro pred našim vratima.
Ja nisam ljubitelj leta, posebno ne u gradu, kada je većina običnih smrtnika osuđena da umire od vrućine čekajući bus npr na Zelenjaku, paklu u malom.
Ima leto i lepših strana... Na primer nail art i manikir, pa čekajući sunce pogledajte deo onoga što sam smislila za predstojeće nam leto.
Nadam se da ćete uživati i da će vam se neki od predloga dopasti, a ja se bacam na editovanje video materijala, pa očekujte uskoro i YT kanal da će krenuti sa radom. 


Tirkiz kao neizostavni deo letnjeg imidža

Pravi letnji dizajn inspirisan batik tehnikom i surferskim stilom života

Čipka i iznošeni, pocepani teksas, uz srebrni nakit. Žao mije što je fotka lošija, ali ako vam se i ovaj dizajn dopadne uradiću ga ponovo ali na noktima.

Leto i ljubav...
Pišite u komentarima koji vam se najviše dopada, a onda ću pobednički dizajn uraditi na pravim noktima.
Hvala <3
Pozzzz :0)
ENG:
According to the weather conditions outside it seems that summer is far away from us, but it is not. It is nearly then it seems. I am not a summer lover, especially in the city - where is hotter then in countryside. Just like a true little hell.
Anyway, summer has brighter side also, for example a manicure, a  nail art! Hurrah! While we waiting for the sun here in Serbia, take a look on the part of my summer nail art collection. and I hope you'll like it . In the meanwhile I have to edit increasing number of my video material, so you can expect that YT channel will soon begin with work.




Please write comments below, which one is your favorite. The one with most votes will be featured on natural nails.
Thank you <3 :0)
Xooo :0)

Нема коментара:

Постави коментар